#BloggersAmbLaMarató #LlibresPerLaMarató; projecte solidari

En castellano

Des de que la Mony de Mamistarblog em va fer arribar el cartell de Teixint Connexions ens hem embarcat en el que augurem que sigui un gran projecte solidari 2.0. L’objectiu és el de recaptar fons per a la Marató de TV3 i d’aquesta manera poder contribuir a la investigació de malalties com la diabetis i l’obesitat.

Gràcies al suport de Teixint Connexions, i al recolzament de Bloggers and Family, Madresfera, la col·laboració de Boolino i amb el suport de tots aquells que us oferiu a col·laborar, aconseguirem aportar una petita espurna per recaptar fons a la Marató de TV3 i d’aquesta manera contribuir a incentivar la investigació de malalties com la diabetis i la obesitat. Volem estudis que millorin la qualitat de vida d’aquelles persones que les pateixen i el que és més, la d’aquelles que les pateixen sense ni tan sols saber-ho.

La Mònica i jo volíem aportar per aquesta causa. Creiem que la millor manera per fer-ho és la de convocar-vos a vosaltres, tots aquells que teniu algun tipus de relació amb la blogosfera.

Els blocaires maternals som capaços de moure muntanyes quan ens unim. En moltes ocasions ho hem demostrat. Volem arribar fins a tots els lectors anònims que s’amaguen darrere de cada un dels nostres blocs i demanar-los un senzill gest.

El que ens uneix és la lectura i per tant l’única cosa que demanem és que aporteu algun llibre o conte, nou o en bon estat. Amb els llibres recollits, Teixint Connexions ens cedeix una parada a la plaça de la Vila de Gràcia el dia 13 de desembre, en el marc de la 3a festa de Teixint Connexions. Aquells que ens vinguin a veure, a la plaça de la Vila de Gràcia, podran emportar-se un llibre a canvi d’un donatiu que serà destinat íntegrament a la Marató de TV3.

Què és la Marató de TV3

La Marató és un esdeveniment multitudinari, organitzat per TV3 i la Fundació La Marató de TV3, que a través de la difusió mediàtica aglutina forces per recaptar fons que es destinen a afavorir la investigació de diferents malalties de les que en l’actualitat encara no s’ha descobert un tractament definitiu.

A més de la recaptació de fons, un altre dels objectius prioritaris de La Marató és el d’aconseguir que la població es conscienciï i se sensibilitzi davant d’aquest tipus de malalties.

Diabetis i obesitat

La Marató de TV3 d’aquest any 2015 gira entorn de la diabetis i l’obesitat. El lema és “Tenir diabetis fa por, no saber-ho és terrorífic”.

L’obesitat i la diabetis són un dels mals que castiguen a la nostra societat del s. XXI. Qui més qui menys té algú proper que ho viu en carn pròpia: aquell amiguet de l’escola, una diabetis gestacional, algun familiar, o vosaltres mateixos sou els qui conviviu en el vostre dia a dia amb la diabetis o l’obesitat. Per això us demanem que unim les nostres veus i els nostres llibres per assolir un objectiu: contribuir a pal·liar les conseqüències d’un estil de vida que no és massa saludable.

Com col·laborar en #BloggersAmbLaMarató #LlibresPerLaMarató

1r Fer-nos arribar un llibre o un conte infantil per al nostre stand solidari. Pot ser nou o semi-nou.

Ho podeu fer arribar a través del correu o portar-lo personalment a la següent adreça:

ENEFECTO 3.0

Att Mony

Carrer Domènech, 9 1º2ª

08012 Barcelona

No us oblideu de adjuntar la vostra targeta, logotip o postal amb el vostre nom perquè puguem penjar al nostre #BloggersTree que podreu trobar al nostre stand de Gràcia.

2n Vine a la 3era festa Teixint Connexions per la Marató de TV3, que se celebrarà el dia 13 de desembre, i emporta’t un llibre a canvi d’un donatiu per a incentivar la recerca sobre l’obesitat i la diabetis.

3r Ajuda’ns a difondre sota els hagstags: #BloggersAmbLaMarató #LibrosPorLaMarató

4t Comparteix el teu testimoni o consell relacionat amb la diabetis o l’obesitat:

Aquelles persones que no tinguin bloc i vulguin explicar o aportar algun testimoni, truc, consell,… relacionat amb el tema de la diabetis o l’obesitat tenen obertes les portes de Mamistarsblog i Mis chic@s y yo. Volem que ens informeu, aconselleu o tan sols us desfogueu. Des dels nostres respectius blocs podeu comptar amb el nostre espai i el nostre suport.

Podeu enviar-nos-los per correu electrònic a:

librosparalamarato@gmail.com

llibresperlamarato@gmail.com

Penjant el Banner al vostre bloc per ajudar-nos a arribar a més gent:

Jo participo a la marató

Simplement haureu d’inserir el següent codi:

<a href=”https://mischicosyyo.com/bloggersamblamarato-llibresperlamarato” target=”_blank”><img src=”https://mischicosyyo.com/wp-content/uploads/2015/11/joparticipomarato.gif” alt=”Jo participo a la marat&oacute;” width=”339″ height=”254″/></a>

Participant en el Blog Hop que estem organitzant. Us avanço que s’haurà de enllaçar un article sobre el tema, un treball manual solidari o una recepta de cuina apta per a diabètics o de dieta. Així que, ja podeu anar preparant els vostres posts!

Hem creat una categoria en els nostres respectius blocs perquè pugueu seguir la campanya pas a pas. Allà trobareu tota la informació del que anem preparant, els enllaços d’aquells que estan col·laborant, testimonis, vídeos, desenvolupament de la campanya, així com els enllaços d’aquells blocaires, marques o entitats que s’animin a col·laborar amb nosaltres. Moltes gràcies a tots per avançat. Confiem en vosaltres.

Desde aquí el nostre agraïment:

Teixint Connexions       Bloggers & Family      Madresfera        Boolino       baixa       Norma editorial       la galera       cruilla

logo_barcanova       sortirambnens

2 Comments

    • montsar

Add Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.